01 oktober 2008

Kanske

Jag är liksom mitt i mellan just nu bara. Jag vet inte hur jag ska göra med något och jag vet inte hur det ser ut framöver.

Mitt liv är bra. Jag har fått försiktiga mail där folk har frågat om det är slut mellan mig och M och nej! Absolut inte! Vi har det riktigt bra. Allt jag skriver handlar inte om mig direkt så där, ibland är jag indirekt antar jag. Kanske skriver jag det jag tänker, kanske ser jag saker omkring mig som jag komenterar, kanske är det saker jag funderat på tidigare och lyfter först nu.

Det blir väl så när man skriver för ingen särskild, för sig själv egentligen och plötsligt inser man att systrar och bröder till vänner läser, och bekantas bekanta och så funderar man på vad man vill att de ska veta om en egentligen. Eller, det kanske är okej att de vet, men det känns inte lika okej att de låtsas som att de inte vet. Ni kanske jag borde skriva förresten. Jag vet inte riktigt hur jag känner kring det här. Och därför har jag väl inte skrivit så mycket heller, medan jag har funderat.

Kanske är det så att man inte behöver skriva så mycket när det känns okej, bra liksom, trots att inget särskillt hänt egentligen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag förstår precis det där med mellanlägen och det är rätt skönt att få ha dem ibland. Saknar dock dina musikinlägg! Mycket jag känner igen och tycker om, men ibland något nytt som värmer mitt hjärta och gör mig glad. Så gärna mer av det, om du får tid och lust!

Anne sa...

Jag vet aldrig. Sök åt alla håll och öppna upp så mycket som möjligt. Se vad som kommer tillbaka och vad som är intressant att följa. Man känner när det brinner.

smul sa...

Kajsa, tänk jag visste kanppt att någon läste mina musikinlägg. Jag ska försöka bättra mig.

Anne jo men jag är ganska begränsad på sätt och vis, mitt yrke är sådant och jag är också sådan, på sätt och vis. Men jag provar och håller utkik, hela tiden

:)