17 maj 2012

Väntan

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.. Vet jag ju men det är liksom egentligen inte väntan på bebisen som känns så lång, utan mer väntan på att det ska hända något. Jag går och känner efter hela tiden och googlar lite mer än jag bör på tecken att en förlossning kan vara på gång. Jag har inga tecken alls! Men jag litar på att det är som de säger att när det väl sätter igång så vet man att det har gjort det.

Jag har gått i någon slags tacksamhetsrus de senaste dagarna. Jag är så tacksam över att jag fått uppleva detta, FÅR uppleva detta. Jag är tacksam över att jag går dela det med M, jag är tacksam över att pappa mår mycket bättre just nu och att mammas höft blivit sämre så att hon kan få en ny.

Jag är också så tacksam över att jag har så fina vänner i närheten som faktiskt hjälper mig
Mycket mer än de anar. Jag tänker främst på B som har en förmåga att få
Mig på gott humör och som tillför så mycket genom att rakt av acceptera att människor är olika och att vi som är mkt olika kan vara vänner ändå.

Härom dagen tog hon med mig att fiska med hela sin familj. Jag kände mig så välkommen och det var en så fin dag för Mig som från början kände mig alldeles ledsen.

Jo det känns fint just nu, det känns som att det finns vind i seglen och jG tänker vila mig i den känslan ett tag till.

4 kommentarer:

Yevonde sa...

Åh vad spännande! Snart är ni tre, helt galet roligt. :) Ja fina vänner ska man vårda, har fått en massa energi idag av en sån, sol och vänenergi - bland det bästa. Nu kommer jag ju kika in här hela tiden ochhoppas på uppdatering :)

Anonym sa...

Vad skönt att höra från dig. Fint att " höra" dig så rofylld och att du kan njuta i stunden. Ha en fortsatt fin helg. Kram uma

Anonym sa...

Du får mig att att må bra och jag är innerligt trött på falska vänner. Jag har sållat rätt hårt och umgås bara med människor som både ger och tar. Att vara olika är bara givande om man kan acceptera varandra för den man är och lära av varandra. Då blir livet lite rikare.
Din väntan är snart över och snart har du glömt den här sista låååånga väntan.
Om du vill göra nåt kul idag så vet du vart du ska bege dig. Tjingeling/ B

Stina sa...

Så härligt! Nu är det himla spännande och jag förstår att väntan känns lång, det är ju liksom väntan på något helt magiskt. Att få träffa Lillo och lära känna personen som bott i din mage så länge.
Önskar er all lycka till och hoppas på en uppdatering snart.
Massa kramar.