19 maj 2008

tillbaka till framtidenfoto från personligalmanacka.paulanders.com/

Nu har jag börjat återhämta mig lite från TVframträdande och annat jobbigt som jag är med om i mitt fantastiska liv. Det är inte klokt vad det händer spännande saker varje dag, jag vet inte hur jag ska hinna med allt.

Jo för så skulle jag kunna lägga fram det. Det är inte lögn egentligen även om det kanske inte händer saker som är spännande för andra än mig, och kanske inte ens för mig om jag funderar lite extra.

Det är i alla fall galet på jobbet. Jag har fjorton arbetsdagar kvar på den organisationen jag är nu och kommer om 15 dagar börja arbeta på en annan inom samma företag. Det är svårt att både avsluta, och påbörja och förbereda samtidigt. Skitsvårt faktiskt men jag försöker.

Ett knep är att vara mer organiserad än vanligt och kanske lyckas jag. Jag har tex satt in allt i pärmar och förberett genom att skriva upp viktiga möten i höst i en kalender i stället för på lösa lappar. Det är inte min starkaste sida det där med organisation. Jag har koll men jag har min egen ordning oftast och ingen annan kan blanda sig i för då vet jag inte hur det är längre. Det är inte praktiskt i ett arbetslag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anne sa...

Hur gick TV-framträdandet? Fint du är tillbaka.

Smul sa...

mmhmm.. det var okej antar jag. Det var en jobbpryl och inte ens hälften så glamouröst som jag vill få det att framstå, men ändå, det var intressant att vara med om en gång i livet :)