06 april 2011

jävla svanar.I måndags fick vi ut 6 ägg ur 8 blåsor. Det gick bra, gjorde ont och jag tyckte mitt i morfindiset att det var mycket olämpligt att de inte hade ekologiska bindor att erbjuda.

De använde allt som fanns fruset och om det skulle bli en till gång berättade de att M får göra ännu en öppen biopsi (M ser verkligen fram mot detta)

På vägen hem var vi uppspelta och ganska glada och plötsligt såg vi 6 vita svanar som flög mycket lågt över vägen. Hade det varit storkar hade jag tagit det som ett tecken sa jag till M och det kändes ändå som att det var något att klamra sig fast vid.

I dag hann vi bli alldeles glada för att vi fick åka och sätta tillbaka något och kom så långt som att hade gjort ett par ärenden och funderade som bäst på om vi skulle åka norra eller södra vägen innan samtalet kom. Det som vi inte ville ha, som läkaren uttryckte det.

Av sex ägg hade fyra blivit befruktade och sedan minns jag inte riktigt vad hon sa mer men inget hade delat sig, såg de nu på morgonen. Det finns alltså inget. Det är som att vi inte gjort någon IVF, nada, liksom.

Spermierna hade visst klarat upptiningen men varit slöa, äggen hade kanske varit en aning mörka - vad det innebär har jag inte en aning om.

Jag känner mig ledsen så klart. M också, men jag vet inte vad vi kan göra mer än att jag får banta i fall det skulle kunna hjälpa och M får sluta snusa.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

20 kommentarer:

emve sa...

Usch vad tråkigt!

Hedda sa...

Åh nej. Så ledsamt... :(

plussaplease sa...

Å så tråkigt asså! Vi gjorde ett IVF-försök i februari och det var nästan samma sak. Åtta ägg, sju mogna och sedan ingen befruktning. Ta hand om dig! Kram!

Uma sa...

Kära Moi. Det var tråkigt att läsa. Jag hoppas kliniken tar sig tid med Er, och svarar på Era frågor. Tänker på Er, kram

loba sa...

Fan oxå.
Vi har varit med om detta två gånger och känslan när det där samtalet kommer går inte att beskriva.

Jag är så ledsen för er skull.
All omtanke till er.
Kramkramkram.

Orättvisan sa...

Å NEJ! Jävlarns jävlarns skit också! Det här måste vara något av det värsta som kan hända.

Fy. fan.

Hoppas att ni kan ta hand om varandra mitt i allt det svarta och trösta och sörja så att ni kan komma igen sen!

Stor kram!

Icka sa...

Fans jävla helvete, efter allt så bara nehe? Inte vad man vill höra =( Usch så snörpligt...ta hand om er... Kraaaam!

Mette sa...

Så ledsen för er skull! :(

Elle sa...

Alla förhoppningar och förväntningar man har efter ett ÄP och så blir det såhär. Så fruktansvärt orättvist!!! Ta hand er. Styrkekram

Elle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
TeachGirl sa...

Fan vad jobbigt, snacka om antiklimax. Ta hand om er!

Maria sa...

Kära vän! Nu har jag läst och förstår. Eller nej, det gör jag ju inte. Förstår gör man aldrig. Jag önskar att jag kunde göra något för er? Kan du säga till om jag kan göra något, snälla? Massor med kramar

SinnerSaint sa...

Tycker så synd om er. Men att sluta snusa nu direkt rekommenderar jag personligen. Sambons spermier gick från att vara slöa OCH lite för få, till att vara toppspermier bra nog för donation på 2 mån. Han slutade 24 jan och vi gjorde ÄP 29 mars. Så det rekommenderar vi här hemma till alla med killar som snusar eller röker! Det KAN ju vara det som gör skillnaden på befruktad och icke. Tror personligen det är samma sak för bra ägg och hos miljö i äggstockarna hos tjejerna.

Hoppas ni får börja om snart igen!

MDB sa...

Åh vad jobbigt och ledsamt. Är så ledsen för er skull. Hoppas att ni får bra råd och stöd på kliniken och orkar tänka framåt ändå. Kram.

Petra sa...

Så ledsen för er skull. Har inte läst hela din blogg (hittade den häromdagen och du skriver helt underbart bra!)så vet inte vad ni har testat. Jag vet av egen erfarenhet att det går att få fler och bättre ägg om man ändrar behandlingsmetod och preparat. Många kramar

Anna sa...

Men, vad fan. Nej. Så får det inte vara. Vad tråkigt, så meningslöst, så orättvist.
Ta hand om er. Jag hoppas ni finner kraft till att ta nya tag.
Kram till er.

Anonym sa...

åh Moi vad ledsen jag blir. det var ju itne så det kulle bli. :( Stor kram!

Åren går sa...

Nej. Det var inte så det skulle bli. Fan vad livet är orättvist.
Glöm inte att första gången är en provomgång. Nu finns möjlighet att ändra behandlingen till nästa gång. Massa kramar.

Uma sa...

Hej Moi. Tänker på dig, kram

Moi sa...

Men ni är så fina, så fina. Jag har inte läst här jag har liksom glömt bort det. Men ni anar inte (eller det gör ni nog) hur glad jag blev att se alla era kommentarer.

Är det detta som är att vara bloggvän tro? jag tror det,

KRAM!!