12 maj 2011

Bara idag...jag hade velat se framåt på ett annat sätt, idag.

Gårdagen är ett töcken och virrvarr av känslor. Jag inser att jag faktiskt inte minns allt.
M kom hem och kunde inte väcka mig. Jag vaknade någon timma senare av att han strök min rygg och att jag kramade hans arm. Jag mådde fruktansvärt illa och det gick inte över fören jag drack söt saft. Det kanske var lite chock helt enkelt. Jag vet faktiskt inte.

Jag är fortfarande barnlös. M och jag är fortfarande det tillsammans, och varför i hela fridens namn skulle just vi två bestämma oss för att få barn. Det är ju konstigt. Vi som haft chanser förr med personer som uppenbarligen är fertila. Vi är det tydligen inte.

Idag vaknade jag kl 5 men jag låg kvar i sängen tills Ms väckarklocka ringde. Under tiden jag låg vaken har jag liksom utarbetat en plan för mig själv En plan som innefattar mig, löpning mat och motion. jag ska fortsätta äta som jag gör och jag ska fortsätta träna. Jag gör så bra (för mig) framsteg att det är en kick oavsett hur ledsen jag är för övrigt. Jag måste liksom försöka hålla den motivationen uppe för jag tror att det också hjälper mig i längden både att må bra fysiskt (och alltså bädda för bättre resultat äggmässigt) och psykiskt. Fast jag märker också att jag försöker låta bli att tänka på samtalet igår. Det kanske inte är så bra, fat jag vet det ju. jag bär det med mig hela tiden och jag har bestämt mig för att pausa ett par dagar. Jag måste få pausa, dessutom kommer pappans resultat idag så jag känner mig orolig och vet inte om jag ärligt talat hade gjort någon nytta alls på jobbet ändå.

Tack för era fina kommentarer. Jag är usel på att kommentera. Det är jag verkligen. Men jag läser dem och jag blir liksom gång på gång flad över hur fina människor det finns som ändå tänker på oss och vår snåriga väg mot att få barn.

Förresten Stina, varför har du inte haft internet? och har du slutat blogga helt?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 kommentarer:

Loba sa...

Vill bara säga att jag finns här om du vill ösa ur dig. Kram.

Uma sa...

Men vad säger de? Varför avbryter de? Hoppas att ni får bra besked om din pappa. Ta hand om dig, kram J

Stina sa...

Antar att ni har fått besked om din pappa nu och jag hoppas innerligt att det är positivt. Hör av dig om du har några frågor runt det så ska jag försöka hjälpa dig att hitta svaren. Menar det verkligen.

Jag vet inte om jag är fräck som säger det men jag tycker att det är toppen att du fortsätter att fokusera på vardagen, motion och kost.
Du är ju så mycket mer än någon som just nu inte blir gravid. Självklart är det något som får och som måste bearbetas men jag tror precis som du skriver att du mår bättre om du samtidigt fokuserar på saker som får dig att må bra, för att väga upp allt det dåliga lite alltså. Menar inte att vara så kall som jag låter, vill bara peppa dig.

KRAM till dig!

(Har flyttat och Telia lovar mer än de håller så jag var utan internet ett halvår. Det är förklaringen.)

Åren går sa...

Jag läser och tänker på dig. <3

SinnerSaint sa...

Jag tycker att ni borde höra av till någon i danmark. För det är flera jag läst om som enbart haft typ två ägg, och de har ändå gjort äggplock och fått göra ET och blivit gravida.
Värt att testa iaf :-) Lycka till, å jag känner så himla mycket med er. Förstår hur du känner i varenda liten por i din kropp. Men du kommer klara detta fint, jag är säker på det!
//SinnerSaint

Nelle sa...

Jag är i samma sits som du. Nu har vi gjort IVF-försök nummer två som inte lett till ET trots maxdos. Det känns vidrigt... Hoppas att det ordnar sig för dig så småningom.

Kram

FC sa...

Och detta var nu länge sedan... Men ändå känns känslan alltför bekant för att inte kommenteras. Jag har ju gjort den där resan. Fått 2 blåsor, 3 blåsor, 4 blåsor och 4 blåsor. Med de sista dog embryona i labb. För mycket hormoner trodde de och ville pröva låg stimulering eftersom det ändå verkar vara typ 3 ägg som är mitt max.

I Sverige gör man fortfarande nästan bara konventionell, i Danmark finns låga stimuleringar också - för dem av oss som ändå svarar dåligt så att de ägg vi får ska må så bra som möjligt. Men det hoppet är kanske inte än, och helt fel. Dessutom gick jag ju en helt annan väg sedan...