22 augusti 2011

om sånt som jag gjort och gör.

Jag hade en blogg en gång. En där jag skrev saker om det som jag tänker. När jag sedan slutade tänka slutade jag skriva. Så enkelt är det. Jag har försökt låta bli att tänka. Jag har verkligen försökt och faktiskt lyckats bättre än jag trodde.

Under tiden som jag inte tänkt har jag mest varit hemma och låtit bli att tänka och så har jag försökt hitta på roliga saker, träffa människor och M. M och jag har suttit ihop i en månad nu och nu är det slut med det för nu börjar vi båda jobba igen. Men vi behövde det nog, ihopsittandet. Vi har inte setts så mycket det senaste året insåg vi och nu ska vi försöka ses mer.

Till exempel ska vi ses på onsdag för då ska det plockas ägg och spermier och så ska det göras barn, fast vi står mest för råvarorna, inte för själva görandet. Det sköter andra om åt oss. Det är så praktiskt detta inte behöva ligga för att göra barn, liksom bra. Vi har inga problem med liggandet i och för sig, men vi har ju liksom inte lyckats göra några barn med den metoden så nu har vi överlåtit det åt andra som verkar vara bättre på det, görandet, inte liggandet det tror jag vi fortsätter med.

Idag har jag jobbat för första gången på ganska länge. Det var konstigt, inte som att cykla riktigt för det brukar man ju komma ihåg hur man gör när man inte gjort det på ett tag, jobba har jag precis glömt av hur man gör så jag vet inte precis hur det gick. Trött var jag också för jag tänkte jag skulle frsova mig och vaknade varje halvtimma för säkerhetsskull onödigt nog för jag vaknade ju i tid sedan när det var dags.

Om ett tag ska jag ta sista sprutan, den är inte hemmablandad som de tidigare varit i den här cykeln, det är skönt, det känns mindre som att jag ska dra i mig knark nr jag inte själv har behövt blanda det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

7 kommentarer:

Åren går sa...

Jag håller verkligen tummarna för att allt går bra. Jag förstår om du har valt att inte tänka och att det då inte finns mycket att skriva. Jag gillar ditt sätt att skriva, så inte bara för att jag unnar er och alla andra att få bli gravida utan även för mitt egos skull, så hoppas jag så innerligt att det går bra för er och att du börjar skriva oftare igen.
<3

Uma sa...

Yes!!! Vad kul att läsa. Jag håller tummarna!

SinnerSaint sa...

Har du fått fler/STÖRRE ÄGGBLÅSOR DENNA GÅNG? Glad för er att det blir en hel omgång denna gång! Stor kram (Råkade komma åt caps lock)

Yevonde sa...

åh jag tyckte ni var väldigt fina ihop, du och M. Och jag hoppas alt gick fint igår. Kram!

MDB sa...

Håller tummarna!

moi sa...

Tack! För egoboosten, jag blir så förskräckligt glad varje gång någon säger att jag skriver fint.

och TACK för hållna tummar, det betyder mycket när någon tänker på en.

Sinnersaint: nej jag har inte fått fler och större äggblåsor egentligen. Förra gången gjordes UL 2 dagar tidigare in i sprutandet och de såg en stor blåsa som stuckit i väg vilket nog egentligen var en cysta tror de nu. Men kvaliteten var bättre den här gången om man jämför med första. Dock var 3 av 7 mogna så.. jag kanske skulle behövt ett par dagar till med sprutor, vem vet.

Yvonde: tack :) du och Bambi är fantastiskt fina tillsammans också, och han är en fantastisk charmkorv ;)

stor kram till er allihop!!

Orättvisan. sa...

WOW! Vad skönt det var att läsa din blogg igen! Det här inlägget var alldeles särskilt underbart och jag skrattade högt! Har liksom inte blivit att jag kommit in hit eftersom Umas blogg (Först Labbstorken, sen vidare in på andra därifrån) fungerar som en sån blogglista för mig och har inte Uma uppdaterat har jag inte heller sett att din blogg uppdaterats. Såatte Uma! Nu får du se till att uppdatera oftare! ;)

Kramar och fortsatt lycka till med ruvandet!