29 augusti 2011

En klump i magen - lite mer på riktigt.


foto: Maria

Alltså...

jo jag går omkring med ett ägg eller ett embryo. Eller, jag känner inget så jag kanske inte gör det, men rent teoretiskt så gör jag det sen några dagar tillbaka.

Det är ingen lätt grej detta att hålla på och ha embryon i sig. Jag känner mig stressad och nervös och orolig och... faktiskt lite hoppfull också men bara lite. Förövrigt känner jag inget och jag vill helst inte veta nåt om andras gravidsymptom eller vad andra eventuellt har känt eller inte känt så jag har inte googlat och inte frågat andra eller halkat in på familjelivs 748 trådar om hur folk känt sig under ruvandet. Jag har heler inte vågat prata med någon om det och inte vågat tänka för mycket på det och det går ganska bra fortfarande att inte tänka.

Man kan tex gå på IKEA (och INTE gå så mycket på barnavdelningen, nästan inte alls) eller på K-rauta och köpa borr och kvartslist (och inte låta tankarna vandra till om i fall man kan bygga specialgrind till trappen) eller så kan man gå och äta sushi. (och inte fundera på hur det var med listeria nu igen) Allt detta kan man göra för att låta bli att tänka.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Stina sa...

Åh om du bara visste hur mycket jag hoppas för er skull. Håller tummarna blå här. Den här gången går det!

Yevonde sa...

Jag håller hårt i tummarna jag med, jag hoppas och önskar och vill så för er skull. Kram!

Lo sa...

Önskar dig lycka till!

Kram Lo

Åren går sa...

Åh, vad spännande och förstås nervöst! Jag hoppas hoppas såå för er skull. Kram <3

plussa, please sa...

Hoppas att det går vägen! Kram!

Loba sa...

Ååååh, så spännande!