03 september 2011

ruvardag, mitt i ungefär

Jag skulle ju liksom hålla ut och kämpa och inte fundera så mycket men jag gör det. Jag inser ju det att jag funderar hela tiden oavsett vad jag gör egentligen. Jag funderar över graviditetssymptom, eller egentligen bristen på dem. För jag känner ju nästan inget alls som skulle kunna tyda på att jag är gravid. Jag hade fler "symptom" innan jag satte tillbaka embryot och självklart får det mig att fundera. Så mycket har jag inte googlat på symptom, mer på om man kan vara gravid utan att känna något.

Sedan funderar jag över om jag orkar med hela karusellen igen, med hormonerna och oron och besvikelsen. Är det bättre för mig att helt enkelt låta bli och bearbeta eller avhjälpa barnlösheten på annat sätt?

Jag funderar över att min nya chef är inte precis så lätt att prata med och kanske inte heller så värst förstående. Det känns inte så bra på jobbet, och jag kan inte säga att jag precis vet hur jag ska göra i framtiden även om jag ju egentligen hade bestämt mig. Just nu känner jag nästan som att jag vill byta karriär helt och hållet. I min bransch är ingen kvinna bättre än en man, kanske mest för att det är så ont om dem. Men jag är less på det. Och jag är less på mycket annat också.

Oavsett vad jag funderar på så återkommer jag till detta att jag har svårt att tro att det faktiskt skulle kunna vara så att "vi" har blivit gravida nu. Det finns en mikroskopisk chans, det gör det, men jag tror inte det. Jag tror att det är som vanligt och att det kommer att bli sorg och bedrövelse när det är dags för mig att kissa på stickan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag hoppas att kisset på stickan visar en fantastisk framtid för dig och din man. Oavsett. Oavsett vad stickan visar när kisset har landat på den. Ja, jag vet att besvikelsen kan bli stor. Större än man någonsin anar. Om den inte visar det man hoppas och tror på. Men jag vill ändå försöka övertyga att stickan visar framtida lycka för just er två tillsammans. Oavsett. Kram

langtarefterliten sa...

Önskar dig stort lycka till!! ♥ /från en annan orolig ruvare.

langtarefterliten sa...

Önskar dig stort lycka till!! ♥ /från en annan orolig ruvare.