06 augusti 2007

Till hösten

Det är lite konstigt första gången man inser att kvällarna är ganska mörka. Det gör mig nget, men man inser på något vis att det man längtat efter (semester?) är över och att till hösten börjar allvaret och det andra livet igen. Jag är lite rädd.

För hur det nu är, så var våren jobbig. Jag var ledsen och kände mig sviken. Jag var nog beredd att gå, inser jag så här i efterhand. Men jag stannade och jag är glad för det. Men jag är lite rädd att saker och ting ska upprepa sig, att hon ska höra av sig kanske, och trots att det inte handlar om annat än vänskap (?) så får det hela mig att krympa och känna mig som en otillräcklig person, otillräcklig sambo och flickvän också för den delen.

Jag ska inte måla fan på väggen. Jag har en strategi, han också vet jag, och vi får lösa saker efter hand. Men jag skulle vilja ha ett lugn i höst där inget tråkigt händer, inga stora tråkigheter på jobbet, inga sjukdomar, inga dödsfall, inga ex och inga lögner. Byt gärna ut alltihop mot framgångar, trissvinster och roligheter istället så blir åtminstone jag nöjd.

...................................................................................................
Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer:

Anne sa...

Ja, någonstans vill man bara att allt ska flyta på, utan större störningar. Jag tror det blir en bättre höst, för du är förberedd den här gången.

huus sa...

Man tycks aldrig vara helt förberedd när det värsta händer. Om det händer finns alltid lösningar. Men måla inte fan på väggen som du själv sa.

smul sa...

Ja, jag tror att det blir en bättre höst, jag känner det så, i alla fall relationsmässigt.

Och jag ska naturligtvis inte måla fan på väggen vad det än gäller.. men ibland kan man få föraningar om saker vad gäller jobbet.

mamamekko sa...

Brukar alltid uppge när det är prylar och inredning, vem som är designer eller var det finns att köpa, men ska verkligen försöka uppge allt. Jag vet ju att det är så det funkar. Tack för påminnelsen =) kram kram

Christina sa...

Men visst kommer påminnelsen så stark när just "den" årstiden infaller? Jag hade lätt ångest över höstar och vintrar i många år efter det att min 13-åring hade haft kolik hela hösten/vintern 93/94 ...