02 augusti 2007

ikeahacker i IKEA-katalogstider


Jag är ju larvigt nog lite så där lagom semi-anonym. Mest för att jag har ett jobb där det inte är lämpligt om alla inblandade vet allt om mig, sedan är det kanske lite för att jag inte vill att mamman och pappan ska veta precis varendaste ett om mig, eller om M. Nu kan jag inte visa mamman och pappan hur det ser ut på sidan där en del av mitt hem finns med nu så här i IKEA-katalogstider, men jag kan visa här. Och det är där han den lille satt härom veckan.

.................................................................................................

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

huus sa...

Intressant inlägg. Vår gemensamma vän kanske kan avslöja något. ;)

Nej men en del har ju hemliga bloggar. Inget fel i det. Funderade också på hur jag skulle göra när jag startade bloggen. Men kom fram till att so what.. Mina päron var överdrivet nyfikna i början men verkar ha tröttnat lite nu. Jag kanske inte har världens mest "personliga" blogg å andra sidan heller.

PS. bra musiksmak å bra boksmak. Två saker jag vet.

Christina sa...

Men va??!! JAG vill ju se :P Så då klickar och klickar jag på bilden och undrar och undrar vem min semi-anonyma vän är haha!

smul sa...

Huus: mjo det är inte så spännande som man kan tro, mitt jobb. Men tro mig, ibland behöver man sin integritet . Och ja det kan han nog, fast hans minne är inte det bästa ;)

Christina: Jag är ju inte direkt anonym här egentligen, jag menar bara att jag inte skriver ut uppgifter som gör att man skulle kunna googla sig till bloggen. Det är allt egentligen och att jag inte kan skriva om mitt jobb, vilket i och för sig är tråkigt eftersom det är intressant för vissa och många tankar och brunnar att ösa ur