18 juli 2009Nyss hemkommen från en veckas vistelse i Norge. Sjukt vackert, man blir liksom lite stum och nästan religiös. Eller så förstår jag i alla fall varför det är så lätt för norrmän att bli nationalromantiker.

Jag kom också hem till en massa gravidbesked. Jättekul! För de andra som blivit gravida. Verkligen grattis och allt sånt, men jag kan så klart inte låta bli att sucka inombords och tänka att det är lite orättvist.

Vi har påbörjat utredningen nu. Jag har lämnat prover och M ska lämna prov här snart också. Jag har ingen panik men jag känner mig lite ledsen. Det är så konstigt att veta vad man vill med sin närmaste framtid och att inte kunna påverka det alls egentligen.

stundens musik: Samson - Regina Spector

1 kommentar:

Mrs S sa...

Även om jag försöker så kan jag nog inte helt förstå hur jobbigt det måste kännas att vilja men inte kunna. Barn är en gåva och jag hoppas innerligt att ni kan få ett eller tusen nu när ni börjar känna att ni vill.

Usch vet du, du skriver alltid så fint att jag har svårt att kommentera för mina plumpa kommentarer faller så platt, men jag läser och jag tänker och jag känner.