30 januari 2011

curiosity killed the cat

Jaha vilka mer än Bunny tror att jag ska börja strypa katter, räck upp en hand!

Och om ni vill veta exakt hur mycket jag hatar katterna kan ni läsa här och här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

FC sa...

Ungefär lika mycket som jag. Jag drömmer om att sätta av min älskade krångelpelle utanför fönstret varje morgon klockan 3 (och han är naken så det skulle ha samma effekt som att strypa honom)... Sedan kommer den riktiga morgonen och jag blir snälla matte (ja eller möjligen dummamatte enligt Lillprinsen) som stoppar hans nos i den lilla masken och lugnt startar dagen hur stressad jag än är (Lillprinsen har astma). Hur mycket hatar jag mina katter? Nä. Trodde inte det. Man får vilja stänga in dem i garderoben när de leker mullvad i täcket - man får bara inte göra det. Och jag gillar ditt bloggnamn skarpt.

Loba sa...

Men alltså, vilken typ den där Bunny verkar vara. Varför inte lägga all sin passion på de störda människor som verkligen g ö r djur illa, engagerar sig och arbetar för att katter och andra fyrbeningar ska få det bättre?

Jag har i alla fall läst samlingen av kattinlägg, rodnat igenkännande, fnissat hysteriskt och pipit förtjust över alla gosiga bilder på dina små kräk. Vad skulle vi göra utan dem?

Ida sa...

Efter en snabb titt på Bunnys blogg så föredrar jag din rejält! Det är bra att du skriver till en målgrupp som kan tänka efter själva.
Kram!

MDB sa...

Haha. Själv får jag tokspelet på min katt flera gånger om dagen, för att sedan bli totalt charmad fem minuter senare.

Tråkigt att störa sig så bara på en rubrik på en blogg. Håller med Loba om att Bunny skulle kunna göra en riktig insats för djurens välmående istället.

Bunny sa...

*asgarv* Du är rolig du! ;)

Jag tror inte att du SKA strypa din katt, jag tycker bara att det är ett förbannat osmakligt namn på en blogg ;)

FYI till er andra... Vilka är det som har otur när ni läser nu... ;) Om man verkligen LÄSER min blogg så ser man vad jag verkligen g-ö-r för djuren! *skrattar*

Eller så håller ni er borta från min blogg, för jag undanber mig folk med er sk "humor" hos mig ;)

*skrattar*

Saknar ord! ;)

Tjing! ღ