06 november 2011

Uppdatering

Vi har varit på specialistmödravården en gång och fått hjälp med att tolka forskningsrapporter vad gäller barn vars mödrar tagit cytotek i syfte att göra en abort. Man kan inte se att dessa barn i högre grad föds med
Missbildningar än de barn vars mödrar inte tagit cytotek. Detta känns skönt! Vi har också två gånger fått göra ultraljud och de har tillväxtmätt och kollat lillo mkt noga för att lugna oss och så tänker jag. Kub + nupp är gjorda och vi väntar på svar men inget hat sett konstigt ut hittills.

Ultraljudet som gjordes sist var så pass bra att min svåger som arbetat på BVC många år, hävdar att han vet vad det är för kön. Jag vet inte om det stämmer eller inte. Jag vet inte vad det blir iallafall fall! Mer än en lillo som viftas som en galning med händerna och som inte ville ligga still för att bli mätt!

Jag vågar också tro på att lillo finns där inne. Jag känner ju att det är något och jag får lite sammandragningar som ett brev på posten efter lövkrattning och långpromenader så.. Ja jag vågar tro det nu.

Vad gäller sjukhusets misstag lovade chefen mig på
Spec.mvc att hon skulle se till att det blev en utredning gjord som hon ju trodde skulle resultera i en lex Maria och att jag kommer att bli underrättad vad som sker. Jag lägger det åt sidan ett litet tag.

Jag Fick också reda på att ett embryo kan dela sig i två hinnsäckar och bli tvillingar men att det inte verkade så värst troligt eftersom de på det allra första ultraljudet bara sett en hinnsäck. Läkaren trodde att det som kom ut var överflödiga hinnor och blod som koagulerat och liknande. Jag väljer att tro på det. Det känns rimligt liksom.

Och så måste jag igen säga att jag är så glad för alla hälsningar och allt pepp! Jag har liksom kommit av mig och inte knappt läst eller surfat då värst mycket alls. Har försökt att bara känna mig för och försöka förstå att lillo är kvar och att det är jäkligt långt kvar till maj.

Men ni är så fina och dom bloggare betraktat så förtjänar jag det inte!

5 kommentarer:

Orättvisan. sa...

Så. Jäkla. Gött. Att höra! Såå fint att allt går så himla himla underbart bra! :D Jag blir glad ända in i själen! Stort stort grattis till er båda och till Lillo som får er som päron! <3 Kramar!

Yevonde sa...

Åhhh vad härligt! Liten vinkare! Hej, hej mamma och pappa, här ligger jag och har det himla fint liksom. Så himla skönt att kika in, och se att den är där och mår bra. Stor kram!!

Emalda sa...

Å det här är världens bästa läsning! You´ve made my day!

Kram kram!

Jenny / Ekomamma i stan sa...

Härligt att höra att allt är bra!

ruht sa...

Åh så bra, så fint så ljuvligt! :] Så kul att Lillo vinkar och så kul att du nu äntligen vågar tro på att det är på riktigt, för det är det, ni ska bli föräldrar!
.. Och bra att det blir en utredning!

kramar