19 februari 2007

"il semestro"

Det finns inga ringar och inga prickar har. Jag saknar dem.

Jag tinar sa sakteliga i varmen. Men jag glommer inte. Mitt i natten vaknar jag och ar ledsen, ialla fall ibland. Han marker inget. Han sover. Han ar trott pa att kanna sig skyldig och pa att fa sina daliga sidor belysta.

Jag rannsakar mig sjalv och undrar hur ofta jag gor det egentligen? Belyser hans daliga sidor? Inte sa ofta, men den har gangen ville jag gora honom illa. Jag ville hamnas tror jag och blev kan handa lite elak Jag bad honom forlqata att jag skrek at honom. Han forstod sa han.

Mesta tiden ar fin, vi trivs tillsammans som vi brukar, badar, laser - hela tiden nastan. Idag var vi i en stor stad och luktade pa avgaser och gick pa trottoarer. Lite senare har vi sex i sangarna bakom stangd dorr. Jag tycker om det, han tycker om det och vi narmar oss varandra varje gang. Det kanns som vanligt nu sager han nar jag fragar. Han alskar ju mig. Jag alskar dig, sager jag, men jag sager inget om det vanliga, jag bara vantar och langtar.

som vanligt.

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!!
Jag visste inte att du hade denna blogg också... vad är det som händer i ditt liv? Vad är det som har hänt? Var är ni någonstans, på semester?
Kram M