01 oktober 2007

Fråga?

Vad gör ni egentligen om kvällarna när ni inte sitter framför datorn? Ibland inbillar jag mig att alla andra har så mycket mer spännande saker för sig än vad jag har men jag har börjat tro att det inte är så? Så tell me, vad gör ni?

7 kommentarer:

vonsachsen sa...

Smul, det blir inte mkt spännande saker för min del iaf...kommer hem efter 7, så då blir det inte mer än att laga mat till nästa dag, prata med mina vänner (telefon), småplock, sätta sig med en bra bok, eller surfa lite.Ibland fika efter jobbet, så då blir det verkligen ingen tid hemma... Så, nu kan du sluta inbilla dig saker:D

Ludwig Hietikko sa...

Jag har det nog inte mer spännande än någon annan.

På kvällarna försöker vi hålla oss borta från datorn om det inte bara handlar om korta stunder. Annars är det tillsammans-tid som är ledordet för min lilla familj. Mat ska ätas, sedan ska det diskas, lite tv-tittande alternativs bloggande och sedan är det dags att gå och lägga sig.

Har man riktigt tur så orkar man läsa lite i en god bok innan man checkar ut för dagen. :)

Mrs S sa...

Surfar planlöst runt och planerar nya projekt som jag aldrig kommer att ta mig i kragen och genomföra. Skriver listor, älskar listor. Skåpäter och lyssnar på musik. Det är typ det. Trist liv.

Anne sa...

Kvällar = sitta framför datorn. Ungefär så kul mitt liv är just nu...

huus sa...

Som om man hade någon tid över på
kvällarna, suck.. Hur går det med träningen? Bra kvällaktivitet : )

smul sa...

jaha, det var som jag trodde. Men jag undrar varför folk liksom slutar gå ut bara för att det är mörkt egentligen. Det är ju egentligen fånigt. Det är mysigt att fika när det är mörkt ute. fast man ska vara inne då alltså. och musik det ska man lyssna på. men man kan ju umgås med folk, varför orkar man inte det?

ja träningen går bra, den vilar lite bara. systerbesök på G, städning pågår.

Christina sa...

*L* ... just nu? P-a-c-k-a-r ... och märker upp lådor i ett pedagogiskt system :P