20 oktober 2007

nya tider

Det är skillnad nu bland bloggarna. Jag läser och märker det. Ibland på det som inte skrivs och ibland på det som skrivs. Jag vet inte vad det beror på men jag har inte fel

7 kommentarer:

vonsachsen sa...

hihi, det här var kriptiskt, mystiskt och tankeväckande. Eller oroväckande?

smul sa...

Nja det var nog varken eller, men något jag noterat när jag läst mest :)

Christina sa...

Men det där var ju jättekryptiskt. Som en gåta. Kan du inte göra en liten cliffhanger och berätta mer? Jag har inte tänkt så alls men jag har ju å andra sidan bara bloggat i ett år.

smul sa...

Christina, vad jag menar är att bland de bloggar jag läser har så många bytt fokus i livet och på sätt och vis har bloggarna bytt inriktning. Här också, på sätt och vis. Åtminstone från mars när jag tog upp den här igen och började om. Men det är nya jobb, nya skolor, nya lägenheter och annat som gör att fokus skiftar. Kanske är det bara hösten...
På någon blogg har nog det ledsna inte tagit slut men det är som att allt redan är skrivet så nu orkar man inte längre. Och skriver om ALLT annat än om "det".

Jag menade inget mer än så :)

Mård sa...

Du har rätt. Det är skillnad. Jag gillar det inte just nu, men det kommer kanske att ändras.

Anne sa...

Tänkvärt. Ja, min blogg har förändrats när mitt liv har förändrats. På gott och ont skulle jag tro.

Huus sa...

Visst är det så, jag har inte alls samma tid längre, tyvärr. Funderar på att ändra bloggen lite... Är inte riktigt nöjd med hur den ter sig fn.