17 februari 2008

mitt i natten

Jag antar att det är bra att jag inte har något att skriva om när jag är en sån där som mest skriver när jag är ledsen egentligen, men något borde jag väl kunna klämma fram? Det är som att inget kommer förbi kritiska granskarögat och det är väl vid sådana här tillfällen som man tänker att nu lägger jag ner bloggen för alltid. Fast jag gör inte det nu, den här gången. Jag brukar ångra mig.

M är på svensexa. Han dök upp här med en kompis förut UTAN att ringa först. Jag låg i soffan och såg på TV och det kunde ju ha varit nästan livsfarligt att bara kliva in så där med folk. Jag kunde ha gått naken tex, då hade både kompisen och jag varit generade för resten av livet tror jag.

M hade fått stryk!

3 kommentarer:

Fru Kaos sa...

Så kan man ju inte göra...herregud!

Hur har du fått den där snygga, ehh, vad heter. Där ditt bloggnamn står. Där du har korten, det var fint.

Mrs S sa...

Ny header! Finfint! Jag hade ocksa tankt att fixa en innan jag drog men det hande visst inte...

Jag har ocksa storst behov av att skriva nar jag ar deppig och tycker alldeles for ofta att det jag skriver inte alls haller att publicera men kanner att jag borde uppdatera anda. Men vet du? Man maste inte uppdatera nar man inte kanner att man har lust. Bloggen staller inga krav, den ar en lojal van som kommer att finnas kvar hur lange du an kanner for att ignorera den. Fast jag blir ju glad nar du skriver forstas... Kram!

smul sa...

fru kaos tack! Och jag fuskar lite med scrapblog.com Det är enkelt som tusan :)

mrs S jo jag vet att jag inte måste uppdatera, men någonstans vill jag ju. Töntigt nog gillar jag tanken på att det fylls på och blir fler inlägg.

Roligt att du kikade in fast du är i paradiset.. typ. kram