24 mars 2008

mer påsk åt folket

Åh fy satan vad jobbigt att gå och jobba i morgon. Ja det tycker jag faktiskt. Idag har jag den värsta söndagsångesten jag haft på evigheter.

Jag har också haft den bästa påskhelgen på evigheter, mycket slött, mycket godis och mycket kärlek. Det är det som är receptet. Vi har slarvat omkring här i tröjor, kallingar och raggsockor. Ibland har M gjort en ansats för att vara ordentlig och dragit på sig ett par jeans, "det känns ordentligare" har han sagt när jag skrattat åt honom och hans snygga slöfrippa.

Jag har läst 5 böcker under påsken. Jag önskar att jag hade varit ledig ett par dagar till, jag hade kunnat läsa fler. Nu väntar pluggtider och tentatider. Jobbet kommer att kräva en hel del framöver och jag känner mig stressad bara jag tänker på det. Så jag tänker inte på det.

4 kommentarer:

Peter Madison sa...

Låter som en rätt skön påsk tycker jag...:)

Lintin sa...

Jag har en vän som igår sa att hon längtade jättemycket efter sitt jobb och knappt kunde bärga sig tills helgen var över. Fick tygla mig själv för att inte strypa henne där och då.

cruella sa...

När jag var student och singel och stannade i stan istället för att åka till föräldrarna och äta upp mig var påsken den absolut längsta och tråkigaste och mest meningslösa helgen. Och ingen tidning på flera, flera dagar...

Och nu, sedan länge, är påsken min favorit! En kompakt liten ledighet, i bästa fall med vårsol över snö och dropp från taken. Inga särskilda krav, bara tid för umgänge och eftertanke.

smul sa...

ja påsken var fin som sagt och roligt att läsa hur ni tänker.

Lintin jag förstår din reaktion, det ÄR tillåtet att mörda om folk längtar efter jobb..

Cruella just så, och tänk då hur trist det var på landet där jag bodde!