28 mars 2008

stillsam och bra fredag.

I dag är det fredag och jag lyssnar på musik. Egentligen skulle jag vilat men jag orkar inte vakna upp och vara trött efteråt så jag skippar vilandet. Fast musiken gör mig glad och jag känner mig festsugen. Jag känner för att dansa och jag känner för att snurra runt med armarna utåt som när jag var liten. Jag tror att det skulle bli mycket uppskattat på dansgolvet, eller inte.

M vilar, han ligger med tjockkatten och bråkkatten i soffan och som jag älskar honom! Jag får svaga knän av att se honom fortfarande. Och med katterna blir det nåt extra. Jag tror att det är för att han blir så vansinnigt larvig och töntig med dem. Gosattacker och visk i "örisarna", jag är svag för hans prestigelöshet och hans sätt att ömma för de han tycker om. Han ser människor och han bemöter dem och han är aldrig elak. Han är den finaste och bästa jag vet.

2 kommentarer:

Lina sa...

jag lyssnar också på musik. fick känslan av att du också var en sån som "bara" kunde göra det och inte alltid nåt annat samtidigt, vilket många folk tycker är en aning märkligt. att lyssna är en sysselsättning så gott som nån.

Smul sa...

ja och det är så skönt, att lyssna menar jag.