28 februari 2011

klara, färdiga...

Det var en fin helg, mamman blev hurrad och firad. Min fina sambo och jag överraskade henne i lrdag och ljög för henne i morse när vi sa att vi ville åka tidigt eftersom M jobbar i kväll. Det gör han inte. Vi åkte till Örebro och gick igenom allt, fick instruktioner, kollade om jag har ägg, provade spruta och hux flux ska jag börja spraya pugeron 2/3. Det är i övermorgon!!! Jag får hjärtklappning varje gång jag tänker på det. Jag kände mig lite lugn ett tag men nu har det hänt det som vi väntat på, och behandlingen startar onsdag.

Konstigt.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

9 kommentarer:

Åren går sa...

Åh, vad spännande! Tyckte också att det kändes konstigt när man plötsligt var framme vid behandlingsstart. Jag kommer att hålla tummarna!

Uma sa...

Men, sådär se där, ja! Spännande. En härligt tid framför dig. Kommer gå snabbt till plock och allt, då tiden före hängs upp på tider för spray och sprutor!Men det tror jag du redan har rätt bra koll på! Kommer följa dig (precis som jag ju redan gör;)) och peppa dig, precis som du hjälpt mig.kram Uma

Icka sa...

Shit så det går snabbt nu!
NU kör ni snart igen!
kram

moi sa...

åh ja det är så spännande, men jag sliper hjärna ha hjärtklappning! Varför är jag så vansinnigt nervs nu!?! Det är ju evigheter kvar.

tack för tummar. Jag känner liksom att jag behöver dem :)

MDB sa...

Vad roligt att ni ska komma igång så fort, lycka till!

Anna sa...

Spännande, grattis till start :)

Loba sa...

Oj! Det gick undan!
Jag håller tummarna och hoppas på det bästa åt er.

Moi sa...

åh tack ni fina för lyckönskningarna!

Maria sa...

Jag är spänd av förväntan inför er "resa". Jag skickar kramar i mängder till er båda.