13 mars 2011

ungefär som (o)vanligt


foto:privat

Man tror liksom att man är som vanligt ungefär, mår liksom ungefär precis som vanligt men så inser man plötsligt att benet gör så jävla ont att det omöjligen kan vara ett normaltillstånd. Det slutade med att jag ringde ivf-stället och blev beordrad att åka till akuten för att utesluta en blodpropp - vilket jag ju naturligtvis inte hade.

Härom kvällen grät jag och ifrågasatte ungefär allt med oss och vår relation och det hela kändes fel. Allt kändes fel och så har det liksom fortsatt. I går natt grät jag igen och påstod att jag minsann förstår att människor kan söka sig till otrohet när de inte får uppmärksamhet nog i sitt egen relation.

Idag har jag varit ledsen för att jag beter mig så här. För att M inte kan förstå hur PMS känns och att han inte förstår att detta inte är vad jag känner utan att mitt förnuft försöker hitta orsaker till att jag känner mig låg och som världens sämsta.

För att dagen inte skulle kännas allt igenom för jävlig var vi i en möbelaffär och önskade oss saker och nu bakar jag bullar medan katten ligger bredvid och vi båda lyssnar på när M spelar för oss.

Hoppas ni haft en fin helg!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 kommentarer:

Hedda sa...

Ja, det är inte lätt med relationer alltid. Det fina är när man lyckas få det till att funka ändå... Kram. :)

Loba sa...

Mitt under sprayandet försökte jag, hysteriskt gråtande och hackande, övertala min M tillatt lämna mig, eftersom jag visste att det fanns en annan, mycket bättre kvinna till honom där ute.
Tack och lov lyssnade han inte.

Suprecuren är ett vansinne.
Den vänder in och ut på huden.
Det är så det är. Och vi kan bara hålla hårt i våra älskade, luta oss mot det vi har som är bra och åka med tills det är över.

Kram.

Anna sa...

Du vet att det inte är du som talar. Det är den där förbannade Supran som förstör hela huvudet på en. Kämpa på, du kommer snart se ljuset då du får sluta med sprayen. Det blir enklare sen. Sprayen är värst, jag lovar!

Kram

moi sa...

Ja blir det bara värre och värre så.. Alltså jag tänker på de som gjort 9 ivf:er, NIO, det är omänskligt om man ska må så här.

Men jag ska försöka fokusera på målet; bebis.

Uma sa...

Han verkar förstå. Han spelar för Er. Han förstår.
kram