01 juni 2007

ord, bilder och ljud

Det är ändå lustigt hur olika vi som läser bloggar tänker. På O.L.G.As blogg läste jag att hon sällan blir imponerad av vad hon läser utan av vad hon ser. Jag är tvärtom, nästan. Jag blir riktigt impad när jag blir fångad av vad någon skriver, särskilt om jag blir så pass intresserad att jag läser bloggen från början till slut. Det händer ganska sällan men ibland så..

Fast visst blir jag imponerad av bilder när jag tänker efter. Jag oh:ar och ah:ar och tänker att så där skulle jag villja kunna också men jag kan inte, så jag gör inte. Ibland blir det en bild, ibland lägger jag upp något här, men det är sällan för att få folk imponerade utan mer för att orden är slut eller för att katten är knäppare än vanligt.

Allra mest imponerad blir jag nog dock av ljud. När någon har hittat musik som är GRYM och jag själv inte gjort det fören just då. Då blir jag imponerad.

............................................................................................

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Anonymous sa...

Helt rätt.Så länge man gör det man själv gillar och inte vad andra tycker om allt så blir det f_n så mycket roligare.I slutändan så är det bara script på en sida bland hundratals miljoner. :)

Ha det gott.

SideShow Surfer

Pipperoni sa...

Nu har jag varit här och läst. Även tillbaka i tiden. Det du skriver berör. Kram.

smul sa...

SideShow Surfer: Vilket är bara script? Det man gillar? eller allt?

pipperoni: tack ska du ha!