12 september 2007

bloggen = hubbabubba

Jag borde inte reagera på att någon sa att det är tjejigt. Men det gör jag. Antagligen för att det är något som är jäkligt negativt och andas hubbabubba och tvinnar blonda håret mellan duscharna av spray. Typ

9 kommentarer:

Någon sa...

Haha! Det är sent, jag är trött, men måste ju säga nåt här. Genast bättre då du tog bort ramarna runt bilderna. Grön är inte min färg, men kanske din? Låt det vara då. Det som möjligtvis inte känns hundra är att allt hänger lite i luften. Nån liten avgränsning vore bra. Håller inte med VonS om att "mysig" är något att eftersträva. Kom igen. Vi pratar om en webbsida.

Summa sumarum: Trots allt inte så viktigt detta, och svårt att ge bra
råd i skrift tycker jag.

smul sa...

Nej det är inte viktigt men det stör mig som tusan att jag inte kan göra som jag vill. Jag försöker och försöker men jag lyckas alltid få nåt litet > åt fel håll eller så. Och jag är inte sur :)

vonsachsen sa...

Dear Sir:) Jag trodde vi pratade om en blogg och inte en webbsida ;) Vill man att en websida ska vara representativt, då väljer man förstås en något mer officiell framtoning. Och jag sa inte att mysigt var något att eftersträva,utan att jag "kände" att den ena var mysigare än den andra + jag frågade Smul vilket intryck hon vill ge med sin sida? :P Smaken är som baken, huh?
Smul, ändra på enda tills du börjar le så fort du får se din sida. Om du vill ändra varje dag ett tag, kör hårt. Det ska ju after all spegla Din personlighet, Ditt humör osv. Tycker jag. :D

smul sa...

haha ja jag vet itne jag har en tanke och jag skulle nog helst vilja kombinera den här med den andra för jag vill ha det där tag-molnet här men det kan jag inte.. well, det är faktiskt bara en blogg, jag kan ju roa mig med att prova olika lösningar ett tag eftersom jag har tid.
tack! :)

vonsachsen sa...

Smul. är det bara molnet du är efter, så kan du göra det även här. Hmmm, kan skicka dig en länk om hur man gör det hemifrån, men det blir inte förrän ikväll...

smul sa...

oh vad du är gullig! Fast du det måste vara på svenska eller engelska, kanske fast jag märker att så fort jag rör mig bildbehandlingsvärlden eller i tekniska världar tar det lång tid att förstå på andra språk än svenska. Inte ungerska alltså!

;)

vonsachsen sa...

hehe, nä, det är inte på ungerska.

Anne sa...

Ditt tagmoln kom med och det passar fint. Gillar det blå. Borde kanske ta bort ramarna på min. Har velat lite om jag vill ha dem kvar eller inte. Får se.

smul sa...

ja det är ju inte så svårt egentligen, man ställer visst in färgen till vit, men problemet är att då försvinner färgen kring rubriken också och då ser det skummare ut. men kan man koda är det väl lugnt. En gång lyckades jag få bort halva ramen, men det duger ju liksom inte. Nu får det vara så här ett tag. Fast tack för alla synpunkter!