03 september 2007

gammal kärlek rostar inte så lätt

Den här är låten är en av de första som jag förknippar med M. Vi var på picknickfestivalen, det var liksom bara hur bra som helst alltihop. Vi gick hem till mig efteråt och åt mackor. Jag tror att jag tvingade i honom whiskey också. Jag skyllde på kylan. Sedan blev det sent och jag sa att han kunde få lov att sova över om han ville.

Jag hade tidigare planlagt det hela genom att gömma extrasängen under en vinterjacka i garderoben, och kunder "tyvärr" bara erbjuda golven eller en plats bredvid mig i sängen. M valde det sista och där låg jag bredvid honom och skrek tyst att han skulle röra vid mig för helvete! Och visst, lite lagom platoniskt så där, så att jag fortfarande funderade på vad det var med oss egentligen, var han intresserad eller? Bästa G lyssnade och skrattade åt mig många sena timmar de där veckorna och Julia uppförde sig som en sann kompis och hjälpte mig at tolka sms på preciiis rätt sätt.

M har senare berättat att han också tänkte på Ane när han tänkte på mig, att han nog faktiskt fattade att han tyckte om mig på riktigt där under en konsert på picknickfestivalen.


2 kommentarer:

Anne sa...

Det är bra om han tänker på dig när han tänker på Ane för hon är bäst.

smul sa...

mjo jag tycker nog det också faktiskt, i alla fall en av de bästa.