10 september 2007

omväxling förnöjer?

Jo jag har ju varit missnöjd med utseendet här länge, och ganska missnöjd med annat också för all del, men utseendet här har stört mig. Nu har jag kanske hittat en annan lösning men vet inte hur bra den är egentligen.

Snälla! Ge mig lite feedback på vilken som är bäst, den här eller den HÄR

4 kommentarer:

huus sa...

Färgmässigt den blå absolut. Några tips: Gör det enkelt, inget lull lull. Inte grå text, inga mörka plattor. Jobba med att hitta en bra storlek på text och rubbar istället. Centrera inte bilderna och skippa ramarna runt. Så tycker jag.

PS. Nån färg skadar inte. Ser rätt schyst ut med den blå på arkivet.

smul sa...

ja okej men jag kan inte ändra den grå texten. Det kanske jag kan sedan... vilket är lull lull och vad är rubbar? hmm rubriker?

well tack för tipsen!

huus sa...

Det här tilltalar mig mer. Huvudet är lite trist, men det är väl standard? Svår att ge råd så där. Hade jag tid så skulle jag jobba mer med min bloggs look också. Hitta en förbild du gillar skulle jag annars säga och rippa. Det är tillåtet!

Anne sa...

Denna är enkel och lättläst. Den blå är mer personlig och framförallt gillar jag det blå taggmolnet i olika fontstorlekar där. Men om jag får fråga, varför ändrade du från din förra? Den med lite grönt och rosa i. Tyckte att det var väldigt fin.