16 december 2007

Funderingar

Det kanske inte blir en kamera trots allt. Beslutsångest och funderingar kring att kanske göra något annat för pengarna dyker upp ibland. Det finns oresta resor och människor jag vill träffa igen. Jag får tänka ett tag till.

M:s julklapp är inte fixad ännu. Jag har inte bestämt mig ännu. Förra året var det lätt, i år har jag inte varit uppmärksam och minns inte allt han tittat på i butiker. Han berättar visserligen exakt vad han vill ha men jag vet inte om jag vill köpa exakt just DET. Nån jävla överraskning ska det väl vara med paket, annars kan det kvitta. Jag älskar överraskningar. Att göra och att få, det sista händer nästan aldrig.

Fast jag säger emot mig själv, jag har ju bett om bidrag till en kamera...

I morgon vaknar jag till disk. Vi har gjort julgodis här hemma. J var här och gjorde och tog hälften med sig. Det var bra. Äter jag upp allt som ändå finns här spricker jag. Jag ska ge bort det mesta.

2 kommentarer:

Peter Madison sa...

Om du ska resa MÅSTE du ha kamera. Ja. Jag röstar på en Nikon D-80 eller en Canon liknande...

Mrs S sa...

Usch, beslutsångest ja.. Känner väl till fenomenet. Jag borde egentligen spara vartenda öre innan jag åker men min kamera är USEL och jag avskyr den. Känns så trist att göra den här resan utan att kunna fota så jag börjar fundera på om jag inte skulle köpa en kamera ändå... Funderar på en canon 350d men jag har egentligen inte alls råd.
Men jag håller lite med Mr Madison ovan, om du ska resa så kommer du att vilja ha en bra kamera.

Mr S och jag har kommit överrens om att verkligen snåla på julklapparna i år eftersom att vi båda har stram budget. Jag har bara köpt en t-shirt till honom men det känns så trist. Man vill ju alltid hitta den där perfekta julklappen som känns genomtänkt och perfekt till mottagaren som naturligtvis ska bli helt överraskad också. En t-shirt... Jo jo. Funderar på att köpa en eltandborste också, påhittigt värre.