05 december 2007

Tänk om...

Det har varit mycket de senaste dagarna. Dagtid har det varit filmning, och att vara med om det i kombination med mitt vanliga jobb, som i sig är rätt energikrävande har varit minst sagt dränerande. Kvällstid - möten och samtal plus middag där jag varit trevlig och faktiskt ganska rolig.

I natt har jag varit på akuten med magsmärtor. Förmodligen är det mitt gamla vanliga, cystor som spricker och gör ont. Jag är trött på det, inte så orolig för att det ska gå galet, men ändå gnager och maler det i huvudet. Tänk om det blir ärrbildning, tänk om det blir fler, tänk om det försvårar allt, tänk om jag inte kan bli gravid när jag vill...

Jag ska försöka att inte lägga det kring hjärtat och har ägnat kvällen åt feelgood romantisk komedi med min favorit Jack Black. M retas för att jag ler varje gång jag ser Mr Black. Det är Okej.

7 kommentarer:

Peter Madison sa...

Filmning! Det låter spännande...vad är det för film då?
Hmm...det där med bristande cystor låter otäckt jue...huh. Hoppas det går till sig!!

Krya på dig!

Mrs S sa...

Åh jag älskar också Jack Black! Man blir så glad även om han kan vara lite väl infatil ibland. Var The Holiday bra?

Bristande cystor låter mindre roligt. Oron över att inte kunna bli gravid sen när man vill är minst sagt irriterande. Jag vill kunna få barn när jag vill, inte nu för att jag måste av rädsla för att om jag inte gör det nu så sumpar jag mina chanser.
Hoppas att du mår bra och att smärtorna gått över.

Mrs S sa...

+n, infaNtil alltså. rätt ska vara rätt.

smul sa...

PM: Det är kanske inte direkt någon film men så småningom medverkan i en serie som hör till min branch. Om det blev bra antar jag :)

Cystorna i sig är inget farligt, nästan alla (om inte alla) kvinnor får det men inte alla har ont av det. Jag hade otur att vätska rann ut och irriterar bukhinnorna. Tack för omtanken.

Mrs S: Jack Black är bäst! Holliday var verkligen en feel good film. Ibland lite pinsam så klart, Cameron Diaz var med och tja..

Men nej den var bra inom romantiska komedigenren. Generellt ingen bra film säkert men jag fick säga oh och ah, och torka tårar ett par gånger för det var gulligt och luddigt i magen, och Jack Black var naturligtvis inte så bra som i school of Rock eftersom detta var romantiskt, men ändå bra.

Fru Kaos sa...

Men usch.
Cystor är inte roligt. Hoppas du känner dig bättre nu. Du kan få komma hem till mig och sjunga Singstar om det skulle få dig att må bättre ;-)

Anne sa...

men stackars stackars dig. hoppas du känner dig bättre. kram.

smul sa...

tack för omtankarna! Well status quo antar jag, men jag kanske känner mig bättre, jag vet inte riktigt för det går upp och ner.