09 december 2007

Tvärtom

Många med barn klagar på att de inte får vara med sina kompisar längre, att de inte blir bjudna på fester längre och så. För mig är det tvärtom! Jag blir inte bjuden längre för att jag inte har barn!

Nyss hette det, "Vi var hos O och L idag och de ska ha lite barnfamiljer där på nyår och vi var bjudna. Så vi kommer åka dit. " Förra året firade vi med den som berättade detta, dessutom med O och L. Inte i år alltså.

Jag ska inte vara sur över detta, det vore larvigt av mig, men det slår mig att det är tvärtom för mig numera.

7 kommentarer:

Fru Kaos sa...

Jag tror att de förutsätter att ni vill göra glamourösare grejer än att hänga med kladdiga barnfamiljer. Liksom "Lev medans ni kan - ha ha". Vill ni verkligen hänga med barnfamiljerna då?
De hade jag inte velat innan barnen...

smul sa...

Well, jag har typ EN vän som inte har barn och hon är i Skåne över nyår

Tom sa...

lalalala test test.. Måste fortfarande logga in med hundra lösen här. Byt bloggportal!

Tom sa...

lalalala test test.. Måste fortfarande logga in med hundra lösen här. Byt bloggportal!

http://treflickor.squarespace.com sa...

Men jag dåra?! Jag har barn men inte att dom vill hänga med mig på nyårsafton. Så jag är tvärtom tvästjärt då eller? Passerat både det där att inte ha barn ... och att ha barn ... och nu igen ... att inte ha barn. Toppa det med att jag är singel :P
Vem får jag leka med då????

smul sa...

Tom, jag funderar på det, men jag har inte bestämt mig.

Christina: Nog har du många, oändligt många vänner som gärna firar nyår med dig. Det är jag säker på, men jag förstår hur du menar.

Mrs S sa...

Jag tycker att du har rätt att vara lite stött om du vill. Om det hade varit omvänt, att det var barnfamiljen som inte bjudits så hade det säkert varit sura miner. De kunde ju åtminstone ha frågat vad ni hade för planer. Antar som fru kaos att de förutsatte att ni hade någon mycket glammigare fest att gå på. Följ med vännen till Skåne?
För övrigt tycker jag att nyår är en av årets värsta högtider. Alltid denna jakt på den roligaste och hippaste festen och nästan alltid platt fall.