07 januari 2008

Jag säger inte heller hora

Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Mina dagar ser ungefär likadana ut och inte händer det något spännande och inte tänker jag så värst vidare fantastiska eller storslagna tankar heller.

Just nu läser jag ingen särskild bok heller, jo.. Vi som aldrig sa hora men det är skumt det där när man läser böcker där någon skriver om människor som man förstår vilka det är. Jag kan inte koncentrera mig på berättelsen utan läser in saker som inte sägs och börjar minnas i stället. Det är väl i och för sig inte så dumt, men det gör att jag inte vet om det är en bra bok eller inte.

I dag var jag på mitt livs första spinningpass. Det var faktiskt riktigt roligt och i vilket fall som helst betydligt mycket roligare än att gå/springa på löpband eller dra i fejkstavar och åka fejkskidor. Så det blir fler spinningpass och jag ska prova boxpass också. Någon gång. Tror jag.

2 kommentarer:

Anonymous sa...

Tom sa:
Dina musikbloggar är alltid bra. Bäst uppslag brukar jag få på långpromenader. Det närmaste jag kommer träning. Boxpass låter som en riktigt tankefrigörare!

Anne sa...

så känner jag också oftare än vanligt. känns inte som det händer något; inget att berätta.

men fortsätt skiv. alltid intressant att läsa här!