04 januari 2008

Nytt år, nya tankar, ny blogg?

Man skulle kunna säga att ett år har skiftat och jag har blivit ett år äldre, så länge sedan var det jag skrev på bloggen. Eller, så skulle man kunna säga att det bokstavligen har hänt och ändå är det inte så länge sedan jag skrev här.

Jo jag är äldre nu, några dagar i verkligheten och ett helt år på pappret. Det passerade ganska obemärkt förbi. Jag fick bidrag till en kamera av föräldrarna och av M. Fast fortfarande har jag inte bestämt hur det blir helt och hållet, inte ens om det ska bli av, och framför allt inte vilken det ska bli om det blir. Jag är velig.

Det har varit en lugnt den sista tiden. Vi har varit hos mina föräldrar och systrar. Syskonbarnen, de stora och struliga, är fortfarande i "förvar". Det har så sakteliga börjat gå upp för den lille att han dragits med och nu har han jobbigt att hålla masken. Han är arg och kan inte se någon i ögonen, än mindre träffa någon som betytt något för honom tidigare. Den äldste är myndig och väljer ju själv, han vill inte heller träffa någon.

Jag funderar på bloggen. Jag har upptäckt att det finns läsare som inte behöver ha den här insynen i mitt liv, fast jag vet inte exakt hur det har gått till. Kanske finns det band kvar som jag inte vet om men med tanke på att vi sa adjö för flera år sedan och inte hörts sedan dess undrar jag varför intresset för mina tankar finns kvar. Jag kanske flyttar, vill man läsa vidare går det bra att maila mig för den nya adressen. Än så länge är det en tanke, och jag får se.