11 juli 2007

En tanthobby väl?

Eventuellt har jag redan en hobby inser jag, en TANTHOBBY! Och det irriterar mig att när jag väl kommer på att jag kanske har en hobby, och faktiskt blir lite glad för det, så blir jag i nästa sekund lite sur över att det så klart är en tanthobby. Jag hade liksom redan hunnit ställa in mig på att äntligen kan jag legetimt nörda över prylar och storögt förklara varför jag behöver dem, liksom alltid klara mig undan med att det är till min hobby, men fan... tanthobby var liksom inget jag hade tänkt mig.

I kväll har jag ialla fall packat upp sticklingar ur ett paket som jag har fått, Det är roligt att man kan få växter i paket på posten, nästan lite konstigt. Den enda post jag får annars är räkningar och jag brukade vara en som fick brev, "en masse". De här sticklingarna är pelargoner och där ser ni, jag har en tanthobby, pelargoner liksom, Betlehem heter den ena och Mårbacka den andra. Den sista har jag egentligen men det är en reservförsändning och det gör ju inget om jag får en dublett.

På riktigt, jag tycker att det är så pass roligt att jag ligger vaken om nätterna och funderar på hur det blir sedan och i vinter och nästa säsong, när jag ska så frö i februari eller mars... nördigt!
..........................................................................................................................................

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Hannele sa...

Inte nördigt, ganska kul faktiskt :)

smul sa...

ja kul, men lite nördiga är nog alla hobbies om man går inför dem tillräckligt mycket